Talkoolaiset

Ilmoittaudu talkoolaiseksi   
Muuta talkoolaistietojasi

Koko kilpailut toteutetaan talkoovoimin, joten sinä olet meille tärkeä ja juuri sinun kauttasi kilpailu saa oman muotonsa. Oheisessa lomakkeessa voit jättää meille tiedot siitä, miten olet käytettävissä ja mitä osaamista voisimme hyödyntää kohdallasi.

Infoissa läpikäytyyn materiaaliin voit tutustua tästä. 

Hei,
Varaa aikaa saapumiselle. Suosi mahdollisuuksien mukaan Föliä tai tule paikalle kävellen, koska parkkipaikkoja on alueella rajoitetusti. Lumen määrä osaltaan vähentää parkkipaikkojen määrää.
Saavu kisatoimistossa sijaitsevaan talkoolaistoimistoon hyvissä ajoin ennen työvuoroasi. Käy siellä ennen vuoroasi ja vuorosi päätyttyä, jotta saamme tekemäsi talkootunnit kirjattua.

Aamupalaveri järjestetään autotallin pukutilassa tuntia ennen ensimmäistä lähtöä pe 1.2 klo 16.30, la 2.2 klo 8.30 ja su 3.2 klo 8.00 ja 
iltapalaveri heti viimeisen lähdön jälkeen jokaisena kisapäivänä. 
Nämä on tarkoitettu nopeiksi asioiden kertaukseksi ja mahdollisten kysymysten käsittelyyn. Paikalle voi tulla työvuorojen salliessa. 

Kisa-alue
 -> Kisa-alueen kartta
Arpoja myydään lauantaipäivän ajan kisa-alueella ja palkinnot voi noutaa kisatoimistosta (1).
Kisatoimistossa myydään kisatuotteita, Uuden Muotoilun Yhdistyksen ”Varför Paris, vi har ju Åbo”-tuotteita ja Myssyfarmin tuotteita.
Löytötavaroita voi viedä ja kysellä kisatoimistosta (1). 
Myyntikojuista löytyy mm infopiste, kahvi/makkara/keittomyyntipiste, Suomen Latu ja SM2020 kisapaikka, MM2020 kisapaikka, Mikaelin seurakunta, FightBack ja Forum Sauna. 
YleisöWC:t löytyvät ravintola Nooasta sekä ravintola Rantakertun sisältä ja sen ”takapihalta”. Uimareille löytyy WC:t myös vierasvenesataman saunatiloista (7). Talkoolaisten WC:t löytyvät kisatoimiston tiloista (1).

Vastuuhenkilöiden puhelinnumerot -> Vastuuhenkilöiden puhelinnumerot

HUOM! Ajanottajiksi ja korinkantajiksi tarvitaan joka päivälle vielä lisää talkoolaisia. 
Ilmoittaudu pikaisesti sähköpostilla tanjakortet(at)hotmail.fi ja tule koulutukseen pe 1.2 klo 14 ravintola Rantakerttuun.

alkoolaisten piknik-risteily järjestetään la 4.5 Viking Amorella & Grace
Risteilyn omavastuu on 20€/hlö. Hintaan sisältyy mm ohjelma ja ruokailu laivan buffetissa. Lisätietoa risteilystä ja Ilmoittautumislinkki lähetetään myöhemmin keväällä.

Haasteuinnit pe 1.2 klo 14-17 ja yleisöuinnit su 3.2 klo 13-19
Vielä ehtii haastamaan ja houkuttelemaan osallistujia sekä haasteuinteihin että yleisöuinteihin. 
Ilmoittautuminen molempiin uinteihin linkin kautta -> https://talviuinninsm2019.tapahtumiin.fi/fi/