Haasteuinti

Nyt kaikki joukolla uimaan Aurajokeen!

ILMOITTAUDU MUKAAN JA HAASTA!!!

 

Talviuinnin SM 2019 -kilpailut järjestetään Varsinais-Suomessa eri paikallisten talviuintiseurojen sekä Suomen Ladun toimesta. Kilpailutapahtuman keskuspaikkana toimii Turun Aurajoessa sijaitseva vierasvenesatama.
Kilpailujen yhteydessä järjestetään seutukunnan eri organisaatioille suunnattu haasteuinti, jonka tuotosta osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kisaorganisaatio haastaa mahdollisimman monta seutukunnan organisaatiota pulahtamaan tai uimaan Aurajokeen perjantaina 1.2.2019 klo 14:00 alkaen.

Haastetapahtuma on leikkimielinen tapa tutustua talviuintiin ja haastaa itsensä, työkaverinsa tai harrastekaverinsa kokeilemaan jotain uutta. Tule ryhmässä tai yksin ja haasta yhteistyökumppanisi mukaan iloiseen tapahtumaan.

Haasteuinnin hinta on 49 € / 1 osallistuja / yksi rata (hinta ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa). Hintaan sisältyy 2 vapaata tutustumis- ja harjoittelukäyntiä mukana olevissa talviuintipaikoissa. Ensimmäinen tutustumiskerta on ohjattu, jossa aktiiviset harrastajat johdattavat uimarin talviuinnin saloihin. Toisen uintikerran voi suorittaa vapaasti, missä tahansa mukana olevassa talviuintipaikassa.

Ilmoittaudu mukaan heti tai viimeistään 1.1.2019. Ilmoittautuminen ja haaste tapahtuu tapahtuman kotisivujen kautta osoitteessa talviuinninsm.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä ei lähetetä organisaatiolle erillistä laskua, vaan ilmoittautumisvahvistus toimii laskuna. Ilmoittautumismaksu maksetaan kisaorganisaation tilille: Hulluna Avantoon – Talviuinnin SM2019 -kilpailu, FI54 5716 9020 0666 30, OKOYFIHH.

Jokaiselle osallistujalle ja organisaatiolle annetaan diplomi suorituksesta. Tapahtumaan osallistuva organisaatio saa näkyvyyttä tapahtuman kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä itse haasteuintitapahtumassa. Haasteuinnin yhteydessä organisaatio saa käyttää tai tuoda mukanaan omaan organisaatioon liittyvää mainosmateriaalia.

Tuomaristo valitsee uintisuorituksista parhaat ja hauskimmat.

ILMOITTAUDU MUKAAN JA HAASTA!!!

Tervetuloa Varsinais-Suomeen Aurajoen rannoille!

Lisätietoja tapahtumasta antavat:
Mika-Pekka Näykki, organisaattori, 0500 742 517, sm2019.turku@gmail.com
Tanja-Maria Laakso, haasteuintivastaava, 050 325 3763, tanjamaria@elamysopas.fi

HAASTEUINTILOMAKKEEN OHJE!!!