Ilmoitautuminen on avattu

Ilmoittautuminen on avattu!!!

Ilmoittautuminen on muuttunut edellisistä vuosista ja ilmoittautumispalvelun hoitaa Eventio Oy. Ilmoittautumisen yhteydessä on nyt mahdollisuus maksaa ilmoittautuminen suoraan verkkomaksuna. Jos ilmoittautuminen tehdään laskulla, niin laskutuslisä on 10 euroa.

Ilmoittautumiseen ei kirjauduta erillisellä tunnuksella. Tietojen muuttaminen on mahdollista sähköpostiin toimitettavan tilausvahvistuksen kautta. Tilausvahvistuksessa on linkki, jokaisen ilmoitetun osallistujan kohdalla, jonka kautta pääsee muuttamaan henkilön perustietoja. Ilmoittautumisen hintaan vaikuttavat muutokset (esim. lajimuutokset) tulee ilmoittaa tällä hetkellä kisatoimistoon osoitteeseen sm2019.kisatoimisto@gmail.com.

Jos ilmoittautumisessa esiintyy teknisiä ongelmia, niin ottakaa suoraan yhteys yläpalkin Ota yhteyttä -linkin kautta suoraan palvelun tarjoajaan. Jos muuten on kysyttävää, niin ottakaa yhteys yhteyslomakkeella tai laittakaa sähköpostia osoitteeseen sm2019.kisatoimisto@gmail.com.

Koska järjestelmä on uusi, kaikki palaute on meille tärkeää!!

Ilmoittautumista ja kilpailua koskevaa tietoa löytyy valikon kohdasta Kilpailutietoa
Ilmoittautumislomakkeelle pääsee suoraan osoitteella: https://talviuinninsm2019.tapahtumiin.fi/ 

Ei muuta kuin ilmoittautumaan mukaan ja tervetuloa Turkuun helmikuun alussa…

Terveisin

Kisaorganisaatio

%d bloggaajaa tykkää tästä: