”Varför Paris, vi har ju Åbo?”

Olemme alkaneet esittelemään sosiaalisessa mediassamme Turun nähtävyyksiä. Monet ovat varmasti miettineet, miksi.

Turku on Suomen vanhin kaupunki, ja osa 1200-luvulta asti eletystä historiasta on vieläkin havaittavissa. Sen lisäksi Turku valittiin Tallinnan kanssa Euroopan kulttuurikaupungiksi vuonna 2011. Ei liene liioiteltua antaa Turulle näkyvyyttä, varsinkin nyt kun olemme saaneet kunnian toimia isäntäkaupunkina SM-kisoille.

Monet tulevat kisoihin kauempaa, ja Turku saattaa olla tuttu ainoastaan nimenä. Siksi on mukavaa jakaa tietoa heillekin, ja kenties houkutella käymään täällä muutoinkin, kuin kisahumussa. Voi olla, että osa jakamastamme tiedosta on uutta paikallisillekin – usein kuitenkin lähdetään niin sanotusti merta edemmäs kalaan, etsimään kokemuksia ja nähtävyyksiä.

– Satu

%d bloggaajaa tykkää tästä: