Kisastadioni rakentuu Jokisatamaan

Aurajoen Jokisatamassa kisahumua
helmikuussa 2019

 

Ensi vuoden helmikuussa kilpaillaan talviuinnin suomenmestaruuksista kävelymatkan päässä Turun keskustasta sijaitsevassa vierasvenesatamassa. Monelle vilunväreitä aiheuttavia kisoja varten rakennetaan 25 metrinen kisa-allas Ravintola Nooan tuntumaan.

Karnevaalimaisessa tapahtumassa päästään seuraamaan runsasta tuhatta uintisuoritusta eri ikäsarjojen edustajilta. 30-vuotisjuhlakilpailun lisäksi tapahtuman ympärille on suunnitteilla muitakin aktiviteetteja. Tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille nautinnollisen kisatunnelman lisäksi jopa jännittävä kokemus kokeilla uimista hyytävässä Aurajoen vedessä.

Talviuinnin SM 2019-tapahtumaa (1.-3.2.2019) toteutetaan läheisessä yhteistyössä Turun kaupungin tapahtumapalveluiden kanssa. Mukana on myös monia paikallisia toimijoita. Esimerkiksi Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy on ollut mukana hankkeen suunnittelussa. Renta-rakennuskonevuokraamo mahdollistaa tapahtuman toimittamalla koneet, sähkötarvikkeet sekä teknistä osaamista.

Lisätietoja:
Mika-Pekka Näykki, sm2019.turku@gmail.com tai puhelin 0500 742 517
kilpailujen www-sivuilta: talviuinninsm2019.turunavantouimarit.fi
kilpailujen facebook-sivuilta: www.facebook.com/talviuinninsm/

%d bloggaajaa tykkää tästä: