Infoa kilpailuista ja talkootöistä

Talviuinnin SM 2019 – etsii innokkaita vapaaehtoisia joukkoonsa toteuttamaan huikeaa tapahtumaa talviseen Turkuun. Vapaaehtoisena olet omalla panoksellasi toteuttamassa ja kokemassa tapahtuman mukaansatempaavan ilmapiirin. Alustavan ajatuksen mukaan tarvitsemme satakunta vapaaehtoista tapahtuman onnistumisen takaamiseksi. Sinä voit olla yksi heistä, joka tekee yhteisestä haaveestamme totta. 

Järjestämme kaikille avoimet infotilaisuudet yllä olevalla aikataululla eri seudun talviuintipaikoissa.

SU 15.4. KLO 18:00 – ISPOISTEN KERHOHUONE
SU 22.4. KLO 14:00 – MASKUN SAUNA
SU 22.4. KLO 16:00 – SAUKKORANTA
KE 25.4. KLO 18:00 – ISPOISTEN KERHOHUONE
LA 28.4. KLO 14:00 – KOKKILAN SAUNA

Tilaisuuden kulku on suunnilleen seuraava:

  • Taustatietoa kilpailuista
  • Tilannetietoa, missä vaiheessa kisajärjestelyt menevät?
  • Millaisia työtehtäviä löytyy?
  • Miten voi ilmoittautua talkoolaiseksi?

 

Työtehtäviä on ennen kisaviikonloppua, kisaviikonloppuna sekä sen jälkeen. Eniten vapaaehtoisia tarvitaan kisaviikonloppuna pe-su. Tehtävät koostuvat erilaisista rakennustehtävistä, kisatoimistotehtävistä, kilpailijoiden ohjaamisesta ja heitä tukevista tehtävistä, järjestyksen valvonnasta, siivouksesta yms. ylläpidosta.

 

Laitathan kalenteriisi sopivimman ajan ja paikan!
Tule kuulemaan ja tekemään yhdessä ennen
kokemattomat 30v -juhlakisat.

%d bloggaajaa tykkää tästä: